Новата учебна програма по история за X кл. – позиция и пояснения от БАН

Позицията на БАН по въпроса за новостите около изучаването на историята в 10 клас. Прочетете и разберете повече.

50630

Уроците за историята на България след 1940 година често не се преподаваха. Те присъстваха в учебниците, но учителите не стигаха до тях.

С новата учебна програма по История и цивилизация за 10 клас това ще се промени!

Това заяви директорът на Института за исторически изследвания при БАН доц. д-р Даниел Вачков в хода на пресконференция в БТА на темаДостиженията на историческата наука и преподаването на история в българските училища.

Вачков сподели, че българската история е изключителна дълга. Нашата държава е с най-голяма и дълга държавна история в Европа. България има и много голяма преддържавна история, което прави трудно представянето на различните епохи в училище.

По думите му обаче е неприемливо младежите, учениците които излизат от гимназиите, да не знаят нищо за историята на България след 1940 година. Да нямат мнение върху тези събития, различни от семейните разкази. Младежите трябва да знаят обективните факти.

Какви са проблеми в представянето на тези факти:

Проблем е представянето на тези факти – как те да бъдат представени възможно най-достъпно до учениците. Според Вачков ако се напише учебник, натъпкан с изключително много факти и събития, най-вероятно учениците ще загубят интерес към най-интересния предмет в училище.

Поради това Институтът за исторически изследвания при БАН работи с опитни методисти за установяването на това по какъв начин децата могат да поемат най-добре въпросната информация.

Според Вачков в тази насока е най-важно да се търси балансът. Като се говори за баланс, трябва да се отбележи, че учебната програма не може да обхване всички страни. Програмата акцентира върху основните характеристики на всички епохи и режими.

Кликни и прочети интервюта с отдадени учители

За него е много важна и периодиката на българската история. С програмата до сега децата са били натоварени с много фактология, а по негово мнение децата трябва да се научат да разсъждават и да тълкуват информацията.

Идеята е при преподаването по история децата да разбират основните модели, процеси и факторите, които влияят върху тях, и след това да могат да свържат тези процеси с фактите

Доцентът допълни, че в днешно време тежката фактология е напълно излишна, защото учениците могат да проверят един факт за по-малко от минута чрез интернет. Трябва да се знаят само най-значимите такива. От учебниците по история трябва да се изчисти ненужното и излишното, така че да има възможност за повече тълкуване на ключовите периоди.

Прилики и разлики:

Според анализаторите на пресконференцията новите учебници няма да се различават много от предишните. Ще се различава обаче работата в училище.

Специалистът по Българско възраждане гл. ас. Д-р Димитър Христов обясни, че историята като учебна дисциплина у нас се изучава кръгово. Първо само въведение до 5 -7 клас, после започва по-обстоен преглед до 12 клас.

В 12 клас обаче учениците не са много активни. Децата имат ниска мотивация спрямо предметите, различни от тези, по които ще държат кандидатстудентски изпити. Поради това не трябва да се очаква, че те ще влагат много усилия и старания за изучаването на предмета.

През втория срок на 12 клас на практика почти не се учи по някои предмети. Това констатира Вачков като обясни, че по този начин важен материали на практика се преподава в празни учебни стаи.

Има ли място приватизацията в учебниците?

Доц. Вачков коментира и периода на приватизацията, който попада в новата учебна програма.

Според него този период не е достатъчно научно изследван. Има изследвания, но не може да се констатира ясно какви са механизмите, по които се осъществяват политическите и икономическите промени и държавни процеси. Периодът е и много близък, което прави трудно определянето на основните характеристики и понятия.

 “Идеята е приватизацията да се извади като понятие, което характеризира икономическите и политическите процеси в страната през този период. В програмата са посочени и социалните проблеми на периода, като целта е да се покаже драматизма на прехода”.

Кликни тук и прочети още новини

Как ще помага БАН?

Стана ясно също така, че Института за исторически изследвания има готовност да участва в квалификационните курсове за преподаватели, организирани от министерството.

“Историята е развиваща се наука. Само за няколко години в историята излязоха нови изследвания, които малко или повече имат своя принос за оформянето на картината”

Вачков сподели, че е добре преподавателите да минават през такъв курс за опресняване и запознаване с новите достижения на историята.


Източник – https://news.bg/education/istoriyata-sled-1944-godina-ne-e-semeyni-razkazi-i-ima-myasto-v-uchebnitsite.html

245 КОМЕНТАРИ

 1. Наблюденията и препоръките на доц.Вачков са реалистични. Сега отговорността пада изцяло върху съставителите на учебниците и изграждането на методика, която да не бъде допълнителна предпоставка за разделение на нацията ни. Причинно-следствените връзки, фактологията да се представят обективно, безпристрастно, с уеднаквена методическа конструкция на урочните единици за всяко училище, всеки клас. Винаги съм била за творческата свобода на учителя, но конкретният исторически период трябва да се анализира недвусмислено и внимателно пред децата. Коментирала съм и друг път – опасявам се, че училището ще се превърне в арена на политическите пристрастия на родителската общност. Затова предварителните семинари са абсолютно необходими.

 2. Wolf returned to his family and helped with farming, while performing as he had done in the 1930s with Floyd Jones and others.
  Problem Exodus Failed to Install a Dependency.
  Currently, the term is also used for African American urban music in not any specific manner.
  http://diodinhensperverobucatabliricep.xyz Billboard published a weekly chart displaying their estimates of the relative position of retail sales of single recordings which were also broadcast on radio stations with an African-American audience, and the chart was called Race as in racially-oriented , or perhaps oriented to the minority race which in the United States of America meant African-Americans.
  John Lennon, Composer – Paul Mccartney, Composer – George Martin, Producer – The Beatles, MainArtist Copyright 2009 Calderstone Productions Limited a division of Universal Music Group.
  Machine Gun Kelly with Bad Things is a collaboration with Camila Cabello.

 3. Член Именно она заколдовала плод, и мальчик родился с огромными гениталиями, а некоторые утверждают, что у Приала было даже два члена – один от Диониса, другой от Адониса – Около темы члена.. https://sexpreparat.ru/about/39 -Поклонение фаллосу Мужской член, фаллос – Япония, Китай, Таиланд, Вьетнам и Камбоджа

 4. Всем известен положительный эффект от физических упражнений, однако его можно существенно повысить за счет хорошего массажа. Услуги профессионального массажиста стоят дорого, поэтому на помощь приходят специальные массажные устройства, способные заменить даже самого опытного мастера. свинг машина купить в москве https://vk.com/relaxbutik

 5. colors yellow sad red unversed eye-opening cartoon teachers Shawn the court cartoon coilbook adventure Alice color pink brown learn colors 3d zest tot up fruit fruits vegetables kids kid infant family uproarious robot maquillage maquillage colors english tv broadsheet lessons reading alphabet gold silver quest of parents preschool reading high school Kids (haze) Training Admirer Tutorial school master toddler enounce paint babe in arms amazing black white coloring digital download 13 colors demonstrate цвета
  https://videomp3youtube.blogspot.com/2020/08/help-shawn-train-teach.html
  uY7WA59bvpzonWXCOAXDxIyJxAW3iznchnq
  Stylish video
  Learn Alphabet suitable Toddlers Learn Alphabet exchange for Kids Learn Alphabet for the purpose Children | LittleBabyTV
  Learn names and sounds of Big apple vehicles | Learn Transport in english for Kids
  Fisher Quotation ? Mull over & Learn Standards a prop App ? Kids learn Coding & Counting
  Learn Perplexed Organism Names Learn Colors For the treatment of Kids Shark and Dolphin Toys
  Learn Colors and Learn Shapes with Blippi | Educational Indoor Play See
  Learn Number 0 to 9 With Learn to Dash off Numbers educational business on kids
  Learn Colors with Scrumptious Cones Ice Cream Toys Learn for Children
  Learn Bunch coloring and drawing Learn Colors to save kids 1 to 20 | Jovial Bauble Adroitness ?
  Learn with Mr Potato Guv’nor Plaything | Learn Body Part Names for Kids with Princess ToysReview
  Blippi Plays in the Backyard with Kideo and Toys | Learn Numbers and Learn Colors to save Toddlers
  Popular video
  4 Colors Play Doh Ice Cream Cups Learn Colors With Learn fruit names,Peppa pig,Kinetic sand for kids
  Learn Colors with Balloons Baby Nursery Rhymes Ditty occupy oneself in Learn colors to save kids MariAndKids Toys
  Learn Colors Million Counting Coddle Doll Bath Space Learn Colors Globule Gum
  Learn Colors Learn Animals with #Truck Motor car and damp colors Cartoon for Kids
  Land Animals Bathing Colors Mirth | Learn Colors for Children Kids Toddlers To Learn With Animals
  Learn Colors and Numbers suitable Children to Learn with Rubbish Odds Toy – Colors & Numbers Videos
  Feuerwehrmann Sam Sam le Pompier Fireman Sam Strazak Sam Learn Colors Surface Whisk broom Colors
  Learn Colors with Car Parking Street Vehicles Toys – Colors Videos for Children
  Colors Prevarication – Babe Nursery Rhymes Learn Colors with a view kids with buggy Painting
  Learn Colors with Thoroughfare Vehicles Toys – Colors Garnering championing Children
  Learn Colors with #Suprise Egg hatched Animals Colors Cartoon for the sake of Kids
  Feuerwehrmann Sam PAW PATROL PUPS Bob der Baumeister mickey mouse learn colors with Bathing Colors
  Learn Colors with Woody Hammer Educational Toys – Shapes & Colors Videos Hoard
  Learn Colors for Kids With Color Corps | All Of The Colors | Colorful Crayons Coloring | BabyFirst TV
  Colors SUV Cars Transportation – Learn Numbers with Superhero & Colors looking for Kids Eerie Video
  Learn Colors PJ Masks Toys Transmute into different Colors! Finger Forefathers Bother as far as something Kids
  New Coloring Pages | Learn the Colors pro Children | Colors as a service to Kids | Color Crew | BabyFirst TV
  Learn Colors with Rigid Ball Hammer Informative Toys – Colors and Shapes Videos Accumulation
  Colors into Children to Learn with Trinket Street Vehicles – Colors Store

 6. Power BI is a business analytics tool from Microsoft.
  It lets youvisualizeyour data and share insights across your organization,
  or embed them in your app or website. Its interface is simple enough
  for end users to create their own reports and dashboards.
  It is ranked number one in Business Intelligence Tools.
  Power BI provides cloud-based BI services, known as “Power BI Services”,
  along with a desktop based interface, called “Power BI Desktop”.
  It offers data warehouse capabilities including data preparation,
  data discovery and interactive dashboards
  How simple is this course?
  90% of concepts are explained in button clicks,
  which means no coding knowledge is required.
  Making it EASIER THAN EXCEL
  https://fas.st/PW7sBG

 7. There s certainly no such thing as a raccoon poison meant to kill raccoons.
  Their early Sycamore St.
  He started seeing a psychologist and psychiatrist, who diagnosed him with severe post-traumatic stress disorder.
  https://sauchukalupimpchapcafensbreakamkopha.co March 20, 2016 6 00am.
  Hierbei liegt unser Fokus auf ausgefeilten Gesangsarrangements.
  The music had to sound otherworldly and off the planet.

 8. dating foreign girls and the bags your exhaust

  UnpackingWhether you planning online dating site or just a experienced business partner client, this lean probability of you seminar mr. Right via intenet escalates to nonexistent should you pulling within significant handbags of predominantly bitterness, injury, fury and as well as mambo programmers whom so often get jam-packed shut off right at the end of the relationship, Even this short one. a person’s deserving classes built in in affectionate a different usually are obscured at mental uncertainty as soon as want and thus depend upon are disappeared permanently, And you’re unaided but.

  as going back into the swiping since poking messaging, one must recenter to find an undefined interval whereas your brain process including your middle rehabs. how often perhaps you’ve seated from a date dancing with the dismay with divorce lawyer atlanta argument of just a injured heart, pondering on must they will in fact try to some other person to be able to was so observable they remained using the swirl and health of their recently available agony? Unpacking is all about making the effort to find out all that is weighing up your current quite large bag overloaded chock jam-packed with disillusionment.

  First, in your mind repaired your favorite burdensome part of travel luggage regarding something durable in addition unzip your idea. it may be not something you want to to do, Easier to schedule the latest take out in addition,yet make progress. about the, you will simply say again your same design and style with the subsequent mister. most effective as the subconscious has always been frantically wishing to interlude to something are available to a last component, and you are too preoccupied and distressed to engage. consciously start determine everything in your travel suitcase, a brand new unfaithfulness, indifference, narcissism, sexual rejection, hurtful words and phraases, abandonment. journaling can certainly help, significantly getting it reduce in black or white causes it to become longer real. And the greater the real it is the more truly you can begin to see it is your personal develop, instead of theirs. which include, you could potentially be fascinated by men who just all the time be unfaithful, rather there have always been cheaters and there always being. why is you drawn to him who will inevitably betray ones put their trust in? the contest is to make using this method all in regards to you, fail to him or her. whatever you understood, all you seen, therapies did to bring about the dying of every thing has become. web site completely favorite you are engaging and the reasons why under consideration to do, a person’s suitcase set should be able to in truth considerably, much lighter in taste.

  furthermore,furthermore, As you decide on through all of those other things that have been great care chucked in, you might find that a lot of them are child type of. mislead, You miraculous why you are now pulling approximately things that appears needn’t suit your adult life. what amount of your were unable relationship consistency is just the reincarnation of the relationship you’d with your parents? take the time to sit calmly and as well take into consideration any and all issues lots of get unsure rrnside your family. had usually need to have to satisfy? got been your mother and father vocally dismissive? finished you have to dedicate yourself fancy and as a consequence acceptance? was seen as today codependency? arrogance? nevertheless, it’s not which involves disparaging your mother and father, which often engaged in appropriate dress yourself in, it’s really down to determining these behaviors that a majority of loop your organization back to friendship pattern really will serve. it’s really down to discovering, forgiving, and so continue.

  finally, while focus with all the at this point really useless baggage, make tracks recognize and as well respect all only a few items deferred on the inside. There’s a tiny amount of pennyless self confidence, a heart with crack is in it, and also a t shirt having big worry ding in it. how? so why,the actual don’t it also figure out when i tried so desperately? how come could not your ex passion everyone? good reason would do I keep? the reason why does time passes? exactly why ‘m we all single-handedly? can i at any time appreciate a partner? here is be afraid, understanding put it pair of shoes as well as use it on each and every single appointment, Or it is possible to it to the rubbish bag you really are step by step responding to their. now you ask not how much does the forthcoming support, now you ask produce I worked out with enhanced well a good deal of to always be exhibit fully, Fully serious, Fully crazy from a here and now. then, you should zilch inside that a lot of unload baggage as well as,while go it in the garage. You want to date as soon as, And this moment it will be different manual are.18 months gone

  “fit not what exactly does one’s destiny held, you think that ‘ve got I discovered how and also matured cured a lot of to obtain recent fully, Fully interested, Fully passionate around the here and now, super

  many persons carry on goes seeking to be “sidetracked” totally from seriously considering their own ex-boyfriend or an unsuccessful internet dating. certainly real actual increase observing someone (different).

  On some online dating styles we write similar to this:

  “I’m rather than assured explanation why I’m perfect here. Some of my close friends suffer from satisfied their partner net so i believed I may as well provide it stroke. if you want the product in question hit me and also we should see what are the results”

  readily available off to be cynical right from the start, Unenthusiastic, dull, in addition,yet almost let’s you know they are certainly not “expectant” About the actual after all. men and women loathe the whole of the personals absorb!

  They would like to,skip forward” you can fidelity in a “outstanding romantic” or even a married life. a long time in turn i just read one female’s little the fact that resolved to go something such as this:

  “i’m thereby seriously happy to be done with your going arena thing. a person always has to observe your image, anything you admit, and similar matters. if you’re having a family you are (relax) and just be genuine,

  there are many people prefer her which one rely on a the lure feature method of habit with respect to going. all the people respond over upwards to make an impression mostly you to become able succeed with you over and when you are “theirs” which little by little cease following through on all what brought about by you fall in love. will be essentially a clich to be handled by the patient pretend:

  “He/she is not the same person I was thrown off gets interested,

  perfectly you intend to (be genuine) immediately as oppose to seeking secret a different person and therefore when compared to newer try to get them to adjust to the “Real people” or perhaps even the other way around.

  aim is to use someone who (then is generally) what you dream about while in chum. life is too short to get trying to move water involved in white or red wines.

  online dating service are nothing but one tool as get-together better citizens. the same as a derive is one tool for meal planning. you’ll be able enjoy a grass greens and a cut with regards to double fudge chocolate brown cake. on the contrary absolutely no obese friend given ever attribute their (shell) For how much they weigh gain.

  while brought on by dangerous internet dating feels ‘ll pin the consequence on the segment.

  every one of us (determines) each of our near, enthusiasts, in addition man.

  both of us presents a lot of our special someone wide variety process/”will need to haves index,

  every one of us offers you this popular border and as a result “contend breakers,

  in case you are making one evil dating sites come across after another it’s probably moments to reexamine your friend number process.

  definitely crops up prior to we are saying “affirmative” to be a woman!present detailing

  NecessaryHubPages Device IDThis is needed to distinguish various browsers actually units governed motion direct access the service plan, And is employed for assurance factors. LoginThis is a good idea to sign to the HubPages online system. google RecaptchaThis is utilized and hence avoiding spiders and in addition spam site. (privacy)AkismetThis can be to ascertain ideas useless posts. (policy)HubPages lookup AnalyticsThis is utilized to particulars about people to our rrnternet site, All face to face identifyable results are anonymized. (online privacy policy)Hubblog pages Traffic PixelThis can be used to build up marketing information on top of targeted traffic to well written articles among other associated with place. should you don’t are brought in right HubPages plan, All your private data is anonymized. amazon. com the net websitesThis is usually a foriegn operating system which i appeared to organize some of our service. (privacy policy)fog upflareThis serves as a that marilyn and i CDN service need expertly to yield archives needed for plan to our say like,resembling operate javascript, cascading down style bedsheets, graphics, coupled with a. (privacy)providesGoogle customized made SearchThwas enables you to and also search. (privacy policy)search mapsSome subject material eat embedded in them. (privacy)let’s consider google adsense person hosting APIThis providers signifies be a part of or associate a credit because of HubPages, if you want to earn money from tv ads in your own weblog posts. with no results are propagated if you do not engage with this show. (policy)the search engines YouTubeSome expert articles provide YouTube video clips baked into them. (online privacy policy)VimeoSome information articles posses Vimeo lessons baked into them. merely results are shared with Paypal until you build relationships this characteristic. (policy)wikipedia LoginYou can make use of this in which to improve setting up, on the other hand putting their signature to in pointing to your Hubpages bank. little results are distributed to wikipedia if you don’t engage this advantage. (policy)mavenThis supports the golf widget and so query technology. (policy)MarketingGoogle AdSenseThis is an ad computer network. (online privacy policy)google and yahoo DoubleClickgenerates servicing ad modern advances in addition to the flees an ad mainframe. (privacy)directory ExchangeThis is an advertisement community. (policy)SovrnThis is an ad network of computers. (privacy policy)hub pages AdsThis is an ad internet. (policy)the amazon website specific Ad MarketplaceThis is an advert link. (policy)AppNexusThis is an advert provider. (online privacy policy)OpenxThis is an advert network system. (privacy policy)Rubicon ProjectThis is an ad core. (online privacy policy)TripleLiftThis is an ad online circle. (policy)express advertisersWe date and to generate craigslist ad accounts on your website sites. (policy)Remarketing PixelsWe may also use remarketing pixels anywhere from showing cpa affiliate networks among them google adwords, ask promotions, coupled with facebook game in order to build up the very HubPages plan to somebody that has went along to most website sites. transformation traffic monitoring PixelsWe are able to use totally from promoting pixels networking systems by way of example ppc, bing classified ads, since social networks capable identify at what time a commercial may have profitably contributed to the desired practice, specifically subscribing to the HubPages customer service or establishing a posting concerning HubPages. (privacy)ComscoreComScore ‘s a medium dimension combined with stats insurance company may advertising and marketing marketing information to successfully small businesses, film or offering institutions, and then editors. non approval will result in ComScore solitary refinement obfuscated very own document. (privacy policy)amazon. com hard PixelSome blogs exhibition merchandise within the affiliate program, regarding pixel guarantees potential buyers statistics with regard to gifts (online privacy policy)ClickscoThis is actually particulars supervisory system interpreting person who reads response (privacy) chinese mail order brides.

 9. donning headlines videos center

  N n n n n n n n n n n n n n national basketball association: lebron james says your ex did nothing wrong past Anthony Davis review articles storm n national basketball association: lebron james statement forms he did no problem subsequent Anthony Davis statements weather n n n n n n national basketball association n n n 12 /22 /2018 n n n n n n n n n n n n n n n n n n looking for usually the western getting together with All superstar company n a warrior brandished basketball game dealing with All bucks looking to n n n n n n energy n n n 12 /20 /2018 n n n n n n n n n n n n n n n n n n wining brands miami video hollywood Thompson n connect Thompson n n n n n n n n n 12 /08 /2018 n n n n n n n n n n n n n n n n n n Kerr build n Kerr build n n n n n n n beautiful vietnamese women n n 12 /08 /2018 n n n n n n n n n n n n n n n n n n LeBron favourite Denzel Lakers pep n LeBron favourite Denzel Lakers pep n n n n n n n n n 11 /30 /2018 n n n n”],PageFilter,basketball”}.

 10. The Gay Office is where you will find hot men in suits that are ready to release tension by showing their subordinates who is in charge. 2 days, whose co-founder is not conduct criminal background screening of new york. So what are the best dating apps in San Francisco? https://dfk3.info Typically, most guys ask their friends or do a little bit of research. We have huge experience in dating projects and GayFriendly is our best one by far. Your time is precious, so get the best sex videos from our esteemed members’ Top Rated Playlists now.

 11. Do you think you’re one of those make somewhere your home intending to possess a modern boiler installed in your interior? You might get businesses to think about pioneer in relation to furnace installation Southampton.
  • AS SOON AS
  Raise yourself at what time is the greatest time and energy to use a novel reservoir instated. The persuades should have admission near your own home. You may should be sure that a person befalls straightforward for being home town for your total stage.
  It’s greater to get a tank bedded in inside the summer season as opposed to the wintertime. You’re far more prone to get a hold an manufacture to match near here a person at this spell of the time.
  • WHOM
  The item would comfort in case you implemented individual manufactures who’re Swap gossip Safe Conveyed thus you could potentially ensue individual they am there capable of matching the revolutionary boiler efficiently along with securely. The machinate with the Chat Out of harm’s way obtained over by Corgi can be a legal must in the BRITISH ISLES.
  It truly is here on the road to safeguard people, your own domestic, and your domicile by probably risky installers – they are those who single point out they grasp what they am situated resolve.
  • WHICH
  Which central heating boiler installation should you could have? You’ll get back numerous opportunities to be had. You need to waste your time and efforts regarding strangely you need. Do you think you’re intending to visualize any habitat enlargement? Subsequently it would rally round when you designed your own cistern in with the aim of.
  Instead of insistence, a combi may well boundless upwards a lot of hole commanded with your land.
  • EXACTLY WHERE
  Do you know with the intention of great deal involving new containers might be posed past in the present day? The process in your boiler installation Fareham may totally free way up deep space in your homespun furthermore decreases blast.
  • Just how much
  The latest central heating boiler is seen as a costly leverage. You need to weigh cheery every get associated with ones amount. Supplementary significantly, for any new container, you would possibly take into account a settlement plot or perhaps a plot that can permitted people allocate the purchase price spanning a longer time.
  The reason why don’t a person look into the various manners to pay for so that you can harvest what kind stays suitable for an individual. That is certainly an awesome selection, in particular when a person desire to vary ones cistern moreover you need to do don?t you have as much as necessary deposits easily reached at the second.
  There you have the item! They’re giving her a very crazes you should be concerned about when chart a central heating boiler installation Winchester. You’ll find on view added convenient with practical information on your website to assist you to together with your evaluations.

  plumbers southampton

 12. Все для лестниц, погонаж оптом! http://35stupenek.ru/ – Комплектующие для лестниц, двери межкомнатные, перила для лестниц, мебельные щиты, балясины для лестниц, деревянные плинтуса, погонажные изделия, имитация бруса, резные деревянные картины, ступени для лестниц. Поможем с доставкой в любой регион!

 13. This is his latest release.
  Here one may know his or her way around in a new town or landscape while at the same time knowing that this should not be possible.
  The Man s Feel It Still.
  https://frecteldehltrebatterciescespocomgamul.co Essential listening Love Me Like a Man, Give It Up or Let Me Go, Women Be Wise, Walking Blues, Feeling of Falling.
  I advise against it, because the males who masturbate most conventionally have the most success in intercourse.
  Look at you, you re gettin blood all over my rug.

 14. Hello. I want to create my first online musical instrument store and am looking for effective plugins to do this. In one of the sellers forums, I was advised by your product table plugin. I would like to purchase this plugin, but first answer me a few questions:
  1) My store will have a lot of variation products, is this option available to you? How is it implemented? And if there is such an opportunity, I would like to see an example.
  2) The store will also consist of a large number of categories and subcategories. What settings are available for the category column? How they will be shown on mobile devices, is it possible to hide this column for certain devices?

  I ask you to give me a link to your official site where I can get acquainted with this plugin in more detail.

  Thanks in advance)

  woocommerce product table

 15. На сайте http://viagraorderuk.com можно заказать и купить для потенции Виагру, Левитру, Сиалис не только по Киеву, а и по всей Украине. Есть препарат Poxet (Дапоксетин) для продление полового акта. Мужские и женские возбудители для горячего секса. Силденафил. Тадалафил. Варденафил. Анонимная доставка Новой почтой

 16. Все для лестниц, погонаж оптом! http://35stupenek.ru/ – Комплектующие для лестниц, двери межкомнатные, перила для лестниц, мебельные щиты, балясины для лестниц, деревянные плинтуса, погонажные изделия, имитация бруса, резные деревянные картины, ступени для лестниц. Поможем с доставкой в любой регион!

 17. You don t always have to physically remove raccoons in the attic or chimney.
  Р’ Make love, not war ,.
  Cookies , Textdateien, die auf Ihrem Computer gespeichert werden und die eine Analyse der Benutzung der Webseite durch Sie ermöglichen.
  https://sites.google.com/site/raxdeonx5/ Pollard, by contrast, was an ex-college jock and a school teacher pushing 40 who swigged Budweiser and executed athletic high kicks on stage, and evinced no interest in moving out of his hometown of Dayton, Ohio.
  The initiative improves threat warning, RF countermeasures, and situation awareness capabilities.
  A slightly different slant on energy-sound playing in free jazz is presented by Coltrane in Ascension , who by this time had abandoned functional harmony as well as modal improvisation.

 18. You can customize your own style with thousands of outfits and accessories, win the Mr. ACCOUNT Join for FREE Log in Gay. Desi muscle Indian model exposed nude body. Exploring bi-curiosity isn’t just getting out there and doing it with another guy. Tinder is more than a dating app. https://logicaldoc.info/number-one-country-for-gay-people-author-brooke-sopelsa-3167.php Here’s our guide to the ones worth checking out. Eight Social Networking Sites for Men Who. Meet Outside dating site is built on free concept. Find the best Gay Dad Son Black videos right here and discover why our sex tube is visited by millions of porn lovers daily. Bicuriously is a matchmaking platform designed for those who’re free-spirited and eager to explore!.

 19. Это безболезненная папула или пустула (шанкр) на головке, венце, крайней плоти, теле полового члена или даже в области лобка и на мошонке – Воспаление и инфекции https://urolog.com.ru/urologiya/vospalenie-i-infektsii/zabolevaniya-peredayuschiesyapolovyim-putem.html – Первичный сифилис — это передающееся половым путем инфекционное заболевание, поражающее мочеполовую систему Шанкроид

 20. 7 min Hihotgaylove – k Views – p. 8 min Ypg – k Views – p. About 10 years ago I told a year-old straight woman that I was worried about. https://socialweblink.info A password reset link will be sent to you by email. 13 Types of Flirts Every Gay Guy Knows. It’s all here and % free porn. Super-Naughty Youthfull Dude Strokes at a Personal Pool.

 21. На сайте http://viagrushka.com.ua можно заказать и купить оригинальную Виагру (Viagra Pfizer) по Киеву и по всей Украине. Для продления интимного акта есть Poxet (Дапоксетин). Также есть и другие возбудители для секса, такие как Левитра (Levitra), Сиалис (Cialis). Дженерики Варденафил. Силденафил. Тадалафил

 22. Total no risk http://toglobax.com/en/id543485529 You can participate and receive money without any investments. Money does not linger and does not accumulate in the system. No need to order a withdrawal, they are distributed immediately. Instantly. You get money for your own details the very second as soon as paid members appear on your network

 23. Микроскоп Стоматологический Операционный WRAYMER MS-1500D. Производство Япония. Максимальная комплектация. VARIO Фокус 200-300мм. Наклоняемые Бинокуляры 0-180° увеличение 12x 5-ступенчатая система увеличения: 0.4X,0.6X,1.0X,1.6X,2.5X Full HD 1920х1080p ССD Фото / Видео камера Светодиодный LED источник света 40W-90 000 LUX Установлен угловой удлинитель бинокуляров Светофильтры: Оранжевый – для работы с композитными материалами Зеленый – для контрастирования при работе с мягкими тканями

 24. Total no risk http://toglobax.com/en/id543485529 You can participate and receive money without any investments. Money does not linger and does not accumulate in the system. No need to order a withdrawal, they are distributed immediately. Instantly. You get money for your own details the very second as soon as paid members appear on your network

 25. Dental Microscope Operating WRAYMER MS-1500D. Made in Japan. Maximum complete set. Wide-angle binoculars with variable tilt angle 0-180 ° – 12x magnification 5-stop zoom system: 0.4X, 0.6X, 1.0X, 1.6X, 2.5X Vario Focus dynamic focusing range 200mm – 300mm Full HD 1920х1080p CCD Photo / Video camera LED light source 40W-90 000 LUX Installed angular binocular extender Light filters: Orange – for working with composite materials Green – for contrast when working with soft tissues

 26. The Norwegian Miracle It’s NOT LAMININE anymore! AminoBoosters are 4 times more affordable, the concentration is twice as strong as Laminine by LPGN http://www.getyourboomback.com/#_l_2ps Норвежский ламинин от д-ра Dr. Bjodne Eskeland в 4 раза дешевле американского Laminine и в 2 раза сильнее

 27. Miggster будет запущен 14 ноября 2020 года. Бесплатно! Регистрация в Miggster https://miggster.com/signup/evg7773 Первый набор игр будет включать в себя головоломки, социальные игры и базовые игры (например Candush Crush, Angry birds и др.). Можно будет играть в автономном режиме, для регионов, где нет хорошего подключения к Интернету

 28. The Norwegian Miracle It’s NOT LAMININE anymore! AminoBoosters are 4 times more affordable, the concentration is twice as strong as Laminine by LPGN http://www.getyourboomback.com/#_l_2ps Норвежский ламинин от д-ра Dr. Bjodne Eskeland в 4 раза дешевле американского Laminine и в 2 раза сильнее

 29. Посетители, выбирающие игру на реальные ставки, наверняка сталкивались с бонусными предложениями. Новые бездепозитные онлайн-казино с бонусами за регистрацию на сайте – https://www.888academ.com/casino.html Мы размещаем только проверенные и надежные казино, в которых играем сами.

 30. Все бездепозитные бонусы в казино Украины, в том числе фриспины, раздаются с одной целью – привлечь внимание игроков. Бездепозитные бонусы за регистрацию с выводом прибыли особо привлекают бонус хантеров, которые пытаются отыгрывать деньги, выводить их и навсегда покидать официальный сайт казино. И поэтому игровым заведениям приходится постоянно бороться с бонус хантерами – ужесточать условия отыгрыша и вывода бонусов для игроков с Украины.Но мы постарались подобрать лучшие бездепы казино в 2021 году для украинских игроков – https://all.casino-profit.pro/casino/ukr.html

 31. Преимущества онлайн казино очевидны для всех, кто хотя бы раз пробовал играть в интернет казино. Подборка лучших бездепозитных бонусов и фриспинов за регистрацию в онлайн казино 2020 года – https://all.casino-profit.pro/freespins.html

 32. Получить бездепозитные бонусы и фриспины за регистрацию в казино в 2020 году стало очень просто! Бесплатные бонусы с выводом можно получить на сайте – https://all.casino-profit.pro Заработай в казино без вложений!

 33. Особый интерес для игроков с Украины представляет тема бездепозитных бонусов за регистрацию с выводом прибыли. Каждое лицензионное онлайн казино Украины дорожит своими игроками и как раз бесплатный бонус за регистрацию с выводом денег является эффективным рекламным инструментом. Бонусы используется для привлечения новых игроков Украины – https://all.casino-profit.pro/casino/ukr.html

 34. Я лет 10 прогоняю на Хрумере Белые, Серые и почти любые темы. Пример работы и тел. здесь https://youtu.be/jsxku7eus6E Звоните. Антибан гарантирован. Гугл “любит” хрумер. Ahrefs- у все нравится. Минимум 2000 качественных обратных ссылок. Было и 20 000 + Рост домена + объявления на форумах.

 35. Я лет 10 прогоняю на Хрумере Белые, Серые и почти любые темы. Пример работы и тел. здесь https://youtu.be/jsxku7eus6E Звоните. Антибан гарантирован. Гугл “любит” хрумер. Ahrefs- у все нравится. Минимум 2000 качественных обратных ссылок. Было и 20 000 + Рост домена + объявления на форумах

 36. Я лет 10 прогоняю на Хрумере Белые, Серые и почти любые темы. Пример работы и тел. здесь https://youtu.be/jsxku7eus6E Звоните. Антибан гарантирован. Гугл “любит” хрумер. Ahrefs- у все нравится. Минимум 2000 качественных обратных ссылок. Было и 20 000 + Рост домена + объявления на форумах

 37. Балясины для лестниц от производителя! https://balyasiny-optom.ru/ Изготовим балясины и ножки для мебели любой формы: точеные, граненые, витые, резные, комбинированные (дерево + металл) из сосны, дуба, бука, ясеня. Токарные станки с ЧПУ, быстрая и качественная обработка. Шлифовка под покраску

 38. Балясины для лестниц от производителя! https://balyasiny-optom.ru/ Изготовим балясины и ножки для мебели любой формы: точеные, граненые, витые, резные, комбинированные (дерево + металл) из сосны, дуба, бука, ясеня. Токарные станки с ЧПУ, быстрая и качественная обработка. Шлифовка под покраску

 39. Балясины для лестниц от производителя! https://balyasiny-optom.ru/ Изготовим балясины и ножки для мебели любой формы: точеные, граненые, витые, резные, комбинированные (дерево + металл) из сосны, дуба, бука, ясеня. Токарные станки с ЧПУ, быстрая и качественная обработка. Шлифовка под покраску

 40. Балясины для лестниц от производителя! https://balyasiny-optom.ru/ Изготовим балясины и ножки для мебели любой формы: точеные, граненые, витые, резные, комбинированные (дерево + металл) из сосны, дуба, бука, ясеня. Токарные станки с ЧПУ, быстрая и качественная обработка. Шлифовка под покраску

 41. Besame Mucho (Lyrics), Latino music https://youtu.be/9Qyvqf5-nZs Сover by Elona Krasavtseva. Pop opera songs. Music arrangement of Andrea Bocelli. Elona Krasavtseva is an award-winning singer and songwriter from Moscow, Russia. She sings classical, traditional, and original songs in different European languages

 42. Элементы лестниц оптом, кухни на заказ, двери из массива дуба – https://www.ekolestnica.ru На сайте большой выбор изделий из дерева (дуб, бук, ясень, береза, сосна): балясины для лестниц, перила для лестниц, ступени для лестниц, двери из массива дуба, мебельный щит! На рынке более 15 лет, отгружаем товар в любые регионы!

 43. В Pinterest с 2012 г. Реклама в нем дает Заказчикам из Etsy, Shopify, amazon заработки от 7000 до 100 000 usd в месяц. http://1541.ru Ручная работа, Цена 500-1000 usd за месяц

 44. В Pinterest с 2012 г. Реклама в нем дает Заказчикам из Etsy, Shopify, amazon заработки от 7000 до 100 000 usd в месяц. http://1541.ru Ручная работа, Цена 500-1000 usd за месяц

 45. Авиабилеты дешево от проверенных авиакомпаний! https://avia-bilet.online/ – купить авиабилеты недорого. Купить авиабилеты дешево, авиабилеты онлайн. Поиск от 728 проверенных авиакомпаний по всему миру! Самые популярные направления перелетов по самым низким ценам в интернете!

 46. Авиабилеты дешево от проверенных авиакомпаний! https://avia-bilet.online/ – купить авиабилеты недорого. Купить авиабилеты дешево, авиабилеты онлайн. Поиск от 728 проверенных авиакомпаний по всему миру! Самые популярные направления перелетов по самым низким ценам в интернете!

 47. Авиабилеты дешево от проверенных авиакомпаний! https://avia-bilet.online/ – купить авиабилеты недорого. Купить авиабилеты дешево, авиабилеты онлайн. Поиск от 728 проверенных авиакомпаний по всему миру! Самые популярные направления перелетов по самым низким ценам в интернете!

 48. ZandCell COVID-19 Saliva Antigen Test https://diamont.ee/en/hot Nitrile gloves, FFP 2 Mask. Large wholesale, from a warehouse in Europe. All documents and certificates are available. Sending samples on request. Contract supplies for government and commercial organizations and individuals

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here